• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День зустрічі птахів»

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День зустрічі птахів»

2018-02-07

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День зустрічі птахів» проходить щорічно, за ініціативою Київського еколого-культурного центру та «Живої планети». А з 2017 року у партнерстві з Українським товариством охорони птахів та Міністерством екології та природних ресурсів України.

Мета та завдання:

Конкурс проводиться з метою організації допомоги птахам в гніздуванні шляхом виготовляння і розвішування штучних гніздівель. Такі будиночки (гніздівлі) необхідно змайструвати і розвісити для білих лелек, синиць, шпаків, горихвісток, мухоловок, сов, сичів, горобців та інших птахів, а також для кажанів. Це необхідно робити тому, що завдяки вирубанню в лісах та парках дуплястих дерев багатьом птахам та кажанам ніде гніздитися і тому чисельність їх різко скорочується. Це також стосується білих лелек, яким, через відсутність у селах солом’яних стріх, ніде вити гнізда.

Основні завдання конкурсу: привернення уваги учнівської молоді до охорони птахів, навчити навичкам майстрування і розвішування штучних гніздівель для птахів, відродження дитячого свята «День зустрічі птахів».

Участь:

В конкурсі можуть приймати участь діти від 10 до 17 років.

УВАГА! Участь в конкурсі виключно індивідуальна.

Строки т умови подання конкурсних робіт:

Конкурс проводиться з січня по квітень місяці.

Матеріали на конкурс Оргкомітет приймає від його учасників до 30 квітня включно (за поштовим штемпелем) на адресу: 02218, м. Київ, вул. Райдужна, б. 31, кв.48, з позначкою на конверті: «На конкурс «День зустрічі птахів-2018». Листи направляти тільки простими лістами «Укрпошти».

Фотматеріали слід додатково надіслати на info@zhiva-planeta.org.ua із зазначенням теми повідомлення: «День зустрічі птахів-2018» - конкурсна робота ПІБ учасника.

indexnestboxindex-2

гнезда аиста

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi